Siden loades ... Vent venligst.
Login
 

Vælg punkt på listen her under

Om os
Crew
Hvad kan vi
Udstyr
Festtyper
Opstillinger

Fest typer

Vælg din type fest på listen, for at læse mere om hvad vi kan gøre!

18 års fødselsdag

At fylde 18 er en stor dag. Derfor skal denne fejres og huskes!
Hyr os til at sørge for at dine gæster husker din fest. Vi leverer både lyd, lys og en DJ til at holde gang i festen fra 1. minut.

Skolefest

Om det er sommerfest, vinterfest eller bare en skolefest, så kan vi sætte gang i festen, for både de små, de store og for deres forældre.
Vi kan levere musik og lys flere steder på samme tid, således der er noget for enhver smag.

Halbal

Skal det være stort, og skal der være gang i den fra 1. minut?
Vi kan levere lyd, lys og DJ til halbal, i lige præcis den størrelses-skala du vil have! Vi sørger for at der er gang i dansegulvet, krydret med et fedt lysshow.

Gymnasiefest

At sætte gang i festen er det vi er bedst til. Så skal der være gang i gymnasiefesten er vi klar med lækker lyd og lys til flere hundrede mennesker, samt en veloplagt og erfaren DJ som kan sætte gang i festen i løbet af et øjeblik.

Studenterfest

SÅ kom huen endelig på efter masser af slid og slæb, og det skal naturligvis fejres. Vi sørger for at både den store og den lille studenterfest vil blive husket som noget helt særligt.

Firmafest

Så er det om at huske at låse kopirummet af! For når vi kommer og spiller op til dans så bliver der liv og glade dage. Vi er friske på at underholde til alle type firmafester, og vi leverer lyd, lys og DJ, så der ikke kun bliver snakket om festen på mandag, men også langt ud i fremtiden.

Sidste skoledag

Endelig efter masser af slid og slæb er den sidste blækregning afleveret og det skal selvfølgelig fejres. Vi disker op med en fest cocktail bestående af et professionelt lyd og lysshow, samt en dygtig DJ der vil sørge for at det ikke går stille for sig, og at dagen bliver mindeværdig.

Runde fødselsdage

At fylde rundt er altid en stor begivenhed. Derfor skal dette fejres og huskes! Hyr os til at sørge for at dine gæster husker din fest. Ung som gammel. Vi leverer både lyd, lys og en DJ til at sætte gang i festen fra 1. minut.

Temafest

Uanset temaet er vil klar til at give den det sidste pift så temafesten bliver helt og aldeles gennemført. Uanset om temaet er strandfest på Honolulu eller 80'er fest så er vi med på beatet og leverer både lys, lys og DJ.

Julefrokost

Julefrokosterne er nogle af årets mest ventede fester, derfor er det ekstra vigtigt at stemningen er i top. Vi sørger for en top motiveret DJ samt flot lyd og lys show. Derudover har vi mulighed for at skrue julestemningen helt i top med et snevejr indendørs!

Anden type

Skulle du stå og mangle diskotek til en fest type der ikke er nævnt herover så fortvivl ej, men kontakt os i stedet, for at høre hvad vi kan gøre for lige netop din fest, vi er sikre på at vi kan give et godt tilbud.

     
Copyright (c) 2021 Mobildiskotek-silverstar.dk - All rights reserved.