Siden loades ... Vent venligst.
Login
 

Vælg punkt på listen her under

Om os
Crew
Hvad kan vi
Udstyr
Festtyper
Opstillinger

En kort beskrivelse af hvem vi er og hvad vi laver til dagligt og i diskoteket


Rasmus Jørgensen - Dj Spaceflunk


Rasmus er ham der står bag pulten og mixer de nyeste hits med de kendte klassikere. Han er altid frisk og klar på at feste. Rasmus har været med lige fra starten af, og er vild med de tekniske detaljer bag den nye forstærker, eller skille den nyindkøbte lyseffekt ad for at finde ud af hvordan den virker. Til daglig er Rasmus ved at uddanne sig til elektriker på Odense Tekniske Skole og hos Lindpro i odense.

Stefan Petersen - Dj Powerzap


Stefan er ham der sørger for at der altid er et lækkert lysshow. Han tager billeder når andreas ikke har tid, og underholder tøserne der kigger forbi bag pulten. Han er altid i godt humør og klar på at give den gas. Til dagligt arbejder han hos en købmand i nyborg.

Andreas Hansen


Andreas er ham der tager billeder når det gælder. Han forstår at ramme de rigtige vinkler og han forstår at tage de gode billeder, således der er masser at se på, også efter at festen er slut. Der er altid gang i Andreas og han siger sjældent nej til at feste med.

Jesper Sørensen


Jesper er den ældste lærling i diskoteket. Jesper hjælper til ved de forskellige events, både med op og nedtagning, men også under eventet, f.eks. med at tage billeder eller lege lysmand eog lignende. Hans humør er altid i top og ud over at være diskolærling er han også elektrikerlærling hos Bjerne Jensen i Odense.

Annika Christensen - Dansepigen


Annika er vores dansepige. Hun tager med ved større events, og hjælper til med at holde festen over kogepunktet hele aftenen. Hun hjælper også til med salg af knæklys, hvis dette er ønsket. Annika er ved at uddanne sig pædagog assisten i nyborg kommune.

Michael - Lærlingen


Lærling

Claus


Claus er med, både som roadie og som lysmand. Claus har erfaring fra andre store diskoteker, og er hurtig og effektiv ved opstilling/nedtagning, således vi har pakket sammen så hurtigt som muligt. Claus er elektriker i Lindpro Odense.

     
Copyright (c) 2021 Mobildiskotek-silverstar.dk - All rights reserved.