Siden loades ... Vent venligst.
Login
 

Vælg punkt på listen her under

Om os
Crew
Hvad kan vi
Udstyr
Festtyper
Opstillinger

Lidt om os

Begyndelsen

Som så mange andre diskoteker startede vi i en ung alder, med at spille for venner/familie, med hjemmebyggede højttalere og et par 60 watts pærer der blinkede i takt til musikken.Den spæde start

Opbygningen

Stille og roligt byggede vi en del erfaring op og fik lidt kontakter inden for branchen.
En del erfaring og en masse spareskillinger senere gjorde at vi kunne opdatere vores udstyr og få fat i noget af det vi havde drømt om siden vi startede. Vi kunne så spille til mange flere forskellige fester.

Idag

Inden for de sidste par år er vi blevet det vi kalder et semiprofessionelt mobildiskotek, forstået på den måde at vi ikke lever af det, men gør det fordi vi synes at det er rigtig sjovt. Selv om vi gør det fordi vi synes det er sjovt, tager vi det stadig ligeså seriøst som vi ville hvis vi skulle leve af at drive disko, og gør meget ud af at vores kunder er glade og tilfredse, for som man siger, tilfredse kunder er gode kunder. Denne seriøsitet har gjort at vi i dag har erfaring og udstyr nok til at vi kan spille til alt lige fra 18 års fødselsdage og gymnasiefester til by- og halfester med mere.

 

Fremtiden

Vi vil fortsætte som vi har gjort hidtil, vokse os endnu større og feste en masse mere! Vi har ingen planer om at stoppe foreløbig, og så længe folk er klar på at feste, er vi klar på at sætte gang i festen.
Som fremtidsplan, skal udlejningsdelen udvides en del!

Idag 

 

     
Copyright (c) 2021 Mobildiskotek-silverstar.dk - All rights reserved.